Köpa hemsida? Få pris på en ny hemsida!

Vi är en liten men erfaren webbyrå från Höllviken, strax söder om Malmö. Vi skapar allt från enkla landningssidor till stora hemsidor med avancerade funktioner - både till små & stora företag.

Är du intresserad av att köpa hemsida till ditt företag?

Vi erbjuder..

  • Konkurrenskraftiga priser
  • Flexibla lösningar
  • Personlig service
  • Domän & webbhotell
  • Serviceavtal

Varför behöver ditt företag en hemsida?

Locka nya kunder

När ditt företag har en egen hemsida så kan du plötsligt hittas av nya potentiella kunder. Att synas på nätet är nästintill ett måste i dagens digitala samhälle där i princip alla har tillgång till internet via dator, surfplatta eller smartphone. Här är det också viktigt att er hemsida är responsiv, d.v.s. anpassar innehållet till olika skärmstorlekar.

Alla hemsidor som vi bygger är responsiva och kostar inget extra.

köpa hemsida
 
 
 

Ökad trovärdighet

Att investera i en hemsida ger ett seriöst intryck som också bidrar till ökat förtroende. Om man dessutom kan få tag på besök- & kontaktuppgifter direkt på er hemsida så skapar det en ytterligare trygghet om att ni faktiskt finns på riktigt.

Image

Prisvärt

Att köpa en hemsida ger ett fantastiskt mervärde både för dig och för dina kunder. Med en ny hemsida öppnar ni upp en hel värld utav möjligheter när det kommer till digital marknadsföring. Öka er omsättning med annonser på plattformar som t.ex. Google, Facebook & Instagram.

Vill ni börja med digital marknadsföring? Vi hjälper er!

Image

Spara tid

En ny hemsida kommer att spara er tid genom att ge kunden svar direkt på vanliga frågor.

"När öppnar ni?"
"Vart finns ni?"
"Vad kostar det?"

Möjligheterna är många!

Image

Kontakta oss